Vrouwencoach

Vrouwencoach

"Ben jij op zoek naar een coach bij wie jij echt jezelf kunt zijn, waarbij jij je bloot durft te geven en die je écht begrijpt? Ik sta voor je klaar."

Astrid Mohamedhoesein

De vrouwencoach voor jou

“Vrouwen komen van Venus, mannen komen van Mars.” Wie heeft dit gezegde nu nog nooit gehoord? Het is een gezegde waar ik veel waarde aan hecht. Want hoe je het ook wendt of keert: mannen en vrouwen verschillen op sommige gebieden als dag en nacht van elkaar. Vooral op emotioneel gebied. Daarom ben ik mij vanaf het eerste moment gaan specialiseren als vrouwencoach. Veel vrouwen hebben behoefte aan een gespecialiseerde coach voor vrouwen. Natuurlijk spelen kennis en kunde een belangrijke rol, maar als vrouw kan het je helpen om een vrouw tegenover je te hebben. Je voelt je dan misschien veiliger, zekerder en kunt eenvoudiger praten. Ik weet wat er door je heen gaat. Ik ken je gevoelens en begrijp welke impact deze hebben. Ben jij op zoek naar een coach bij wie jij echt jezelf kunt zijn, waarbij jij je bloot durft te geven en die je écht begrijpt? Ik sta voor je klaar.

Waarom kiezen voor een vrouwencoach?

Coaching is een beroep dat draait om kennis en vaardigheden. Maar er speelt meer dan dat. People skills en soft skills zijn ontzettend belangrijk. In mijn visie draait goede coaching ook om emotie, gevoel en elkaar begrijpen. Daarom ben ik vrouwencoach geworden. Ik wil de coach zijn die jou echt ziet en hoort. Ik begrijp jouw problemen niet alleen vanuit het perspectief van expertise en kennis, maar juist ook qua gevoel, intuïtie en emotie. 

Coaching heeft in mijn ervaring alleen optimaal resultaat wanneer jij je fijn voelt. Natuurlijk zal coaching vaak confronterend, moeilijk en emotioneel zijn. Maar juist dan kan ik als coach voor vrouwen het verschil maken. Met mij heb je iemand tegenover je die niet alleen jouw problemen, maar ook jouw gevoelens begrijpt. Niet alleen luister ik naar de dingen die je zegt, maar ook naar hoe je ze zegt en naar wat je juist niet zegt. Ik hoor en zie wie je werkelijk bent.

Ik vind het ontzettend belangrijk om een sfeer te creëren van wederzijds vertrouwen. Jij moet je veilig voelen en de ruimte voelen om alles te kunnen vertellen en bespreken. Ik coach intuïtief. Dit betekent onder andere dat ik kies voor een aanpak op maat die echt bij jou past.

Lees verder over mij

Gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is geheel gratis!

Waar kan ik je als gespecialiseerd vrouwencoach mee helpen?

Naast dat ik gespecialiseerd ben als coach voor vrouwen, heb ik ook enkele inhoudelijke expertise gebieden waarop ik jou kan helpen. Je kunt mij inschakelen voor hulp op onder andere de volgende onderdelen:

 • Een moeizame of slechte relatie
 • Faalangst
 • Problemen op het werk
 • Een gebrek aan zelfvertrouwen
 • Bindingsangst of verlatingsangst
 • Jezelf kwijt zijn
 • Moeite met autonomie en autonoom functioneren
 • Je authenticiteit terugvinden
 • Omgaan met cultuurverschillen
 • Worstelen met hoge verwachtingspatronen
 • Als coach tegen stress of een burn-out

Laten we elkaar leren kennen

Ik wil jou graag leren kennen. Neem contact met mij op via het onderstaande formulier om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo ontdek je direct of wij een klik hebben. Ik neem graag de tijd om je vragen te beantwoorden en meer te vertellen over wat ik als vrouwencoach voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak met mij