Reviews

Ons leven is één grote reis

★★★★★
Tijdens deze reis ben ik Astrid tegengekomen en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Het was voor mij een grote stap om in therapie te gaan. Maar vanaf het moment dat ik bij Astrid binnen liep voelde het goed en vertrouwd. Astrid laat je heel snel op je gemak voelen waardoor het makkelijk voor mij was om open en eerlijk naar mezelf te kunnen kijken. Ik liep tegen heel veel situaties aan welke ik niet meer wist op te lossen. Samen met Astrid heb ik mijzelf aangeleerd de juiste wegen in te slaan maar vooral goed naar mijn lichaam en gevoel te luisteren. Ik mistte dit alles en ging door op automatisch piloot. Samen met Astrid heb ik over gebeurtenissen uit het verleden en heden kunnen praten die ik heel ver had weggestopt. Ik kan die gebeurtenissen nu beter plaatsen en verwerken. De puzzelstukjes vallen langzaam op zijn plaats. Astrid weet de vinger op de zere plek te leggen op een hartverwarmende, open en eerlijk wijze maar gelukkig heeft ze de pleisters wel binnen handbereik Astrid luistert en voelt in. Elke keer weer lukt het haar opnieuw (liefdevol en met de nodige humor) om naar de laag onder de huidige pijn te gaan waardoor er een grote kader gefaciliteerd wordt, waar de pijn begrepen en getransformeerd kan worden. Zoals zij zelf authentiek is, zo nodigt ze anderen ook uit hun eigen echtheid te zijn en te leven. Ze maakt echt contact en is eerlijk waardoor ze ook confronterend kan zijn. Echter ontziet ze haarzelf hierbij niet. Zij is de therapeut en leidt structurerend het gesprek, maar ze blijft tegelijkertijd kwetsbaar en zal nooit boven iemand gaan staan. Zoals ze mij en al haar andere cliënten helpt te leren, leert ze zelf ook van elke ontmoeting. Lieve Astrid, heel hartelijk dank voor je aandacht, tijd en wijze woorden. Samen, maar meer door uw inzet, is mijn leven positief veranderd en heb ik zoveel mooie inzichten en vooruitzichten nu. Voor dit alles en nog veel meer zal ik u altijd dankbaar zijn. Voor een ieder zie het (even) niet zit zitten, die niet weet hoe om te gaan met bepaalde situaties en in de “knoop” zitten, is Astrid echt een aanrader! Astrid, u bent een toppertje! En deze quote past echt bij Astrid: “Zoek nooit naar beter, als je het beste al hebt…”
- Madrika

Een coach met passie voor haar vak!

★★★★★
‘Ik ken Astrid als een ervaren, oprechte en gedreven coach met passie voor haar vak. Ze heeft veel ervaring met NLP coaching, hypnotherapie en stress/burn-out coaching. Vanuit haar bedrijf Icoach4u heeft zij mij geholpen de afgelopen jaren om inzicht te krijgen in mijn valkuilen, te leren loslaten en dichter bij mezelf te komen. Astrid denkt met je mee en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ik heb de coaching sessies met Astrid hierdoor als heel prettig ervaren. Ze is open, eerlijk en zorgt voor een veilige omgeving om moeilijke blokkades en/of patronen te doorbreken.’
- Angelique

Een zeer kundige coach!!

★★★★★
Astrid heb ik ervaren als een kundig coach. Eerst wist ik niet wat dit inhield, maar dat werd in het intakegesprek al snel duidelijk. Astrid heeft me weer op weg geholpen in verschillende zaken in het leven, zowel werk- als privé gerelateerd. Ik ben heel vaak geconfronteerd met mezelf, maar uiteindelijk heeft me dat tot een sterker en mezelf respecterend persoon gemaakt. Ik heb het traject wat ik bij Astrid heb gedaan (10 afspraken verdeeld over circa één jaar) als heel prettig ervaren en heb heel veel geleerd over mezelf. Astrid heeft me de zet gegeven die ik nodig had en me bewust gemaakt van mezelf waardoor ik een sterkere persoonlijkheid heb ontwikkeld. Astrid bedankt voor alles!”
- Paul

Things happen for a reason!

★★★★★
It is an amazing story of how I met Astrid. I had just moved to Almere and started on a new gym. I probably went to it for just a couple months, as I did not really enjoyed the environment that much, however I came out of there with one special gift, Astrid. Things happen for a reason! We met in the spinning class and she was the only one to talk to me and greet me on every class. We had short conversations, but one day when I was leaving, I was getting my bike and she came to me to see how I was doing. After a couple minutes talking, she hooked me, I started to talk and cry and all that drama. I found it amazing how intuitive she was and how she got all those negative things I was feeling out of me in such a short conversation. After that we schedule an intake and I started seeing her every month as my coach. In only 3 sessions, she made me see things in such a positive and different way. She is an amazing person, very talented and again, super intuitive. She takes one good look at you and she knows what you need.
- Joyce

Ze is echt een luistert oor voor je.

★★★★★
Mijn ervaring is met Astrid is: Dat ze rust uitstraalt en dat ze je echt wil helpen met het probleem waar jij mee rond loop. ze geeft je het gevoel dat je veilig bent bij haar en dat je echt zelf mag wezen wie je werkelijk bent. Ze is echt een luistert oor voor je. Ze geeft ook opdrachten waar mee je aan de slag kan.
- Marjolein