Retraites

Wil jij even weg uit de drukte van alledag in Nederland?
Ben je eraan toe om weer die echte verbinding met jezelf te maken?

Vanaf 2025 organiseer ik retraites in mijn prachtige huis in Spanje, gelegen aan de Costa Tropical, de kust van de provincie Málaga.

Afbeelding multiculturele vrouwen - Vrouwencoach

Tik op de afbeeldingen hierboven om ze groter te bekijken.

Waarom kiezen voor een retraite?

Wist je dat de letterlijke vertaling van retraite “is jezelf terugtrekken”?
Een retraite biedt de gelegenheid om in een groep met behulp van een begeleider even uit de dagelijkse hectiek te stappen. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen.

Ik wil mensen een unieke beleving en ervaring meegeven door hen volledig te ontzorgen, te laten genieten en helemaal in het “hier en nu” te zijn.
Samen met jou en andere vrouwen wil ik je uitnodigen om deze innerlijke “soul search” aan te gaan.

Deze life-changing retraite is een ultieme mix van heerlijke mindfulness, wellness, persoonlijke aandacht, coaching,  een magische locatie, geweldig eten van een privé kok en alle ruimte voor jezelf om weer helemaal op te laden.
Daarnaast is er elke dag genoeg ruimte om te wandelen in de smalle straatjes van de “Balcon van Europa”.

Wil je in de middag rust en niets en doen, wil je de zon en zee voelen? Dan is er in totaal 16 kilometer strand, verdeeld over een groot aantal beschutte stranden die door kliffen en rotsen van elkaar worden gescheiden.
Of misschien wil je een wandeling maken, de natuur en de mooiste grotten van Spanje, de Cuevas de Nerja bekijken.

Tijdens deze retraite zijn er groepsactiviteiten, maar er is ook ruim voldoende tijd om in je eentje door te brengen en te genieten van de me-time die je jezelf hebt gegund.

Wil jij weer die echte verbinding maken met jezelf?

E

Wil je nu ontdekken wat jij nu echt wilt in dit leven?

E

Wil je gewoon even weg van alle drukte in Nederland en weg van het haastige leven?

E

Wil je voelen hoe het voelt als je even niks moet?

E

Wil je alles even loslaten?

E

En durf jij uit je comfortzone te stappen en nieuwsgierig te zijn wat je kunt ontdekken over jezelf?

Gun jezelf dan het allermooiste cadeau en boek deze retraite!

Je kunt je interesse nu al aangeven en een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij boeken. 

De vrouwencoach voor jou

“Vrouwen komen van Venus, mannen komen van Mars.” Wie heeft dit gezegde nu nog nooit gehoord? Het is een gezegde waar ik veel waarde aan hecht. Want hoe je het ook wendt of keert: mannen en vrouwen verschillen op sommige gebieden als dag en nacht van elkaar. Vooral op emotioneel gebied. Daarom ben ik mij vanaf het eerste moment gaan specialiseren als vrouwencoach.

Veel vrouwen hebben behoefte aan een gespecialiseerde coach voor vrouwen. Natuurlijk spelen kennis en kunde een belangrijke rol, maar als vrouw kan het je helpen om een vrouw tegenover je te hebben. Een vrouw die niet alleen coach is, maar zelf ook  meerdere rollen in het leven heeft (moeder, dochter) waardoor ik anderen vrouwen in hun rollen nog beter kan begrijpen. Je voelt je dan misschien veiliger, zekerder en kunt eenvoudiger praten. Ik weet wat er door je heen gaat. Ik ken je gevoelens en begrijp welke impact deze hebben.

Ben jij op zoek naar een coach bij wie jij echt jezelf kunt zijn, waarbij jij je bloot durft te geven en die je écht begrijpt? Ik sta voor je klaar.

Waarom kiezen voor een vrouwencoach?

Coaching is een beroep dat draait om kennis en vaardigheden. Maar er speelt meer dan dat. People skills en soft skills zijn ontzettend belangrijk. In mijn visie draait goede coaching ook om emotie, gevoel en elkaar begrijpen. Daarom ben ik vrouwencoach geworden. Ik wil de coach zijn die jou echt ziet en hoort. Ik begrijp jouw problemen niet alleen vanuit het perspectief van expertise en kennis, maar juist ook qua gevoel, intuïtie en emotie. 

Coaching heeft in mijn ervaring alleen optimaal resultaat wanneer jij je fijn voelt. Natuurlijk zal coaching vaak confronterend, moeilijk en emotioneel zijn. Maar juist dan kan ik als coach voor vrouwen het verschil maken. Met mij heb je iemand tegenover je die niet alleen jouw problemen, maar ook jouw gevoelens begrijpt. Ik luister graag naar wat je mij niet wilt vertellen. Ik kijk graag naar de dingen die je me niet wilt laten zien. 

Ik vind het ontzettend belangrijk om een sfeer te creëren van wederzijds vertrouwen. Jij moet je veilig voelen en de ruimte voelen om alles te kunnen vertellen en bespreken. Ik coach intuïtief. Dit betekent onder andere dat ik kies voor een aanpak op maat die echt bij jou past.

Laten we elkaar leren kennen!

Ik wil jou graag leren kennen. Neem contact met mij op om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zo ontdek je direct of wij een klik hebben. Ik neem graag de tijd om je vragen te beantwoorden en meer te vertellen over wat ik als (multiculturele) vrouwencoach voor jou kan betekenen.