Mijn praktijk

Live coachsessies vinden plaats in mijn praktijk in Almere.
Ik huur een ruimte bij PUUR ZENtrum.

PUUR ZENtrum is een centrum voor bewustzijn en welzijn en is ontstaan uit de samensmelting van PUUR Almere en het Spiritueel Centrum Almere.
Het centrum heeft als missie Verbinden en teruggeven: ‘Verbinden met jezelf, anderen en het andere’.

Tik op de afbeeldingen hierboven om ze groter te bekijken.

Online coachsessies

Soms is het prettiger om de coachsessies online te laten plaatsvinden.
Dat kan zijn vanwege de reisafstand of omdat jij dit als cliënt prettiger vindt.

Online sessies vinden plaats via Zoom.
Als je nog nooit een online sessie via Zoom hebt gehad dan hoeft dit geen hindernis voor je te zijn, want je ontvangt van mij stap voor stap uitleg over hoe dit werkt. Je hoeft er niet technisch voor te zijn!
Voor een online coachsessie hoef je niet per se een laptop te hebben, dit kan ook met een tablet of smartphone.

Zij gingen je voor

Astrid heeft me bewust gemaakt van mezelf waardoor ik een sterkere persoonlijkheid heb ontwikkeld.

“Astrid heb ik ervaren als een kundig coach. Eerst wist ik niet wat dit inhield, maar dat werd in het intakegesprek al snel duidelijk. Astrid heeft me weer op weg geholpen in verschillende zaken in het leven, zowel werk- als privé gerelateerd. Ik ben heel vaak geconfronteerd met mezelf, maar uiteindelijk heeft me dat tot een sterker en mezelf respecterend persoon gemaakt. Ik heb het traject wat ik bij Astrid heb gedaan (10 afspraken verdeeld over circa één jaar) als heel prettig ervaren en heb heel veel geleerd over mezelf. Astrid heeft me de zet gegeven die ik nodig had en me bewust gemaakt van mezelf waardoor ik een sterkere persoonlijkheid heb ontwikkeld. Astrid, bedankt voor alles!”

– Paul

Astrid heeft echt een luisterend oor voor je

“Mijn ervaring is met Astrid is dat ze rust uitstraalt en dat ze je echt wil helpen met het probleem waar jij mee rond loopt. Ze geeft je het gevoel dat je veilig bent bij haar en dat je echt mag zijn wie je werkelijk bent. Ze is echt een luisterend oor voor je. Ze geeft ook opdrachten waarmee je zelf aan de slag kan.”

– Marjolein