Tarieven

Hieronder vind je de tarieven die ik hanteer.

Wat van tevoren belangrijk is om te weten, is dat de meeste mensen meerdere sessies afnemen. Dat is heel logisch: problemen en uitdagingen laten zich niet in één sessie oplossen. Hoeveel sessies je nodig hebt, wat de kosten zijn en wat ik je kan aanbieden, lees je hier. 

Heb je een andere wens? Neem dan even contact met mij op.

Losse sessie

125

Een sessie duurt minimaal een uur en maximaal anderhalf uur.

Traject

450

5 sessies

Traject

810

9 sessies

Kennismakingsgesprek

0

Intakegesprek

75

Retraite

volgt nog

Beschikbaar vanaf 2025

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Altijd een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch of online via Zoom*)

Ik begrijp dat coaching best wel een stap kan zijn. Je hebt misschien vragen. Is coaching wel iets voor jou? En heb je wel een klik met de coach? Daarom bied ik je altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. Dat kan telefonisch of online via Zoom*.
Ik vind het belangrijk om je deze mogelijkheid te bieden nog vóór het intakegesprek. Je krijgt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen en alvast een gevoel te krijgen bij coaching.
Dus twijfel je misschien nog? Hak dan gewoon de knoop door. Plan een gratis kennismakingsgesprek. Je zit nergens aan vast.

* Ben je niet bekend met Zoom? Geen probleem, het is niet ingewikkeld en in de bevestigingsmail leg ik je in eenvoudige stappen uit hoe dit werkt.
Je hebt er wel wifi/internet en een laptop/tablet/smartphone voor nodig.

Intakegesprek

De eerste coaching sessie is altijd een intakegesprek. Dit intakegesprek duurt 60 minuten.
Tijdens dit gesprek leren wij elkaar (verder) kennen. Het doel van het intakegesprek is om helder in kaart te brengen wat jouw problemen, uitdagingen en doelen zijn. Aan de hand van dit gesprek bepalen wij jouw persoonlijke plan.