Tarieven

"Turn your wounds into wisdom" - Oprah Winfrey

Astrid Mohamedhoesein - Holistische coach

Astrid Mohamedhoesein

Tarieven voor coaching

Op deze pagina geef ik je graag uitleg over de tarieven van mijn coaching. Wat van tevoren belangrijk is om te weten, is dat de meeste mensen meerdere sessies afnemen. Dat is heel logisch: problemen en uitdagingen laten zich niet in één sessie oplossen. Hoeveel sessies je nodig hebt, wat de kosten zijn en wat ik je aan kan bieden, lees je hier. Mocht je een vraag hebben over coaching sessies of de tarieven, neem dan gewoon contact met mij op. Ik geef je met plezier de informatie die je nodig hebt.

Altijd een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch of video)

Ik begrijp dat coaching best wel een stap kan zijn. Je hebt misschien vragen. Is coaching wel iets voor jou? En heb je wel een klik met de coach? Daarom bied ik je altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. Dat kan telefonisch of met videobellen. Ik vind het belangrijk om je deze mogelijkheid te bieden nog vóór het intakegesprek. Je krijgt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen en alvast een gevoel te krijgen bij coaching. Dus twijfel je misschien nog? Hak dan gewoon de knoop door. Plan een gratis kennismakingsgesprek. Je zit nergens aan vast.

Intakegesprek

De eerste coaching sessie is altijd een intakegesprek. Dit intakegesprek duurt 60 minuten. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar (verder) kennen. Het doel van het intakegesprek is om helder in kaart te brengen wat jouw problemen, uitdagingen en doelen zijn. Aan de hand van dit gesprek bepalen wij jouw persoonlijke plan.

De kosten van een intakegesprek bedragen € 75,- exclusief BTW.

De tarieven van een coaching sessie

Coaching sessies zijn los te boeken en kunnen per sessie worden gefactureerd. Een coaching sessie duurt circa 90 minuten. De kosten van een coaching sessie bedragen € 105,- exclusief BTW.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Van tevoren is niet direct te zeggen hoeveel sessies je nodig hebt. Dat is per person verschillend. De meeste mensen die ik coach volgen 3 - 6 sessies. Sommigen meer, anderen minder of minder regelmatig. In ons kennismakingsgesprek kan ik al beter aangeven hoeveel sessies ik denk nodig te hebben. Tijdens het intakegesprek kunnen we hier echt een goede inschatting van maken. Mocht je kiezen voor meerdere sessies, dan kun je rekenen op extra interessante tarieven.

Korting bij meerdere sessies

Kies je voor minimaal 5 sessies, dan kun je rekenen op € 10,- per sessie. De prijs voor 5 sessies bedraagt dan niet € 525,- exclusief BTW, maar € 475,- exclusief BTW.

 

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is geheel gratis!

Vraag een intake aan