Waarom Astrid

Mijn coaching praktijk in Almere is geboren vanuit mijn passie om gehoor te kunnen geven aan mijn levensmissie: andere mensen helpen om het maximale uit henzelf te halen.

Mijn naam is Astrid Mohamedhoesein en ik heb een groot geloof en vertrouwen in het zelfhelende vermogen van ieder mens.

Astrid

Jouw traject

Ik sta voor je klaar om jou te helpen met een persoonlijk coaching traject. Dankzij mijn ervaring als stress en burn-out coach, NLP practitioner, mijn ervaring in het bedrijfsleven en mijn hooggevoeligheid kan ik jou niet alleen de middelen geven om je uitdagingen en blokkades op te lossen en je doelen te verwezenlijken, maar kan ik ook persoonlijk en prettig met je werken. Ik begrijp jouw uitdagingen en ik hoor jou.

Wil je weten of wij een match hebben? Schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvende intake waarin wij elkaar beter leren kennen. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken.

Jou helpen is mijn passie

Achter ieder mens zit een levensverhaal. Achter elk verhaal zit een emotie, achter elke emotie zitten blokkades en/of patronen. Om jouw leven weer die ‘boost’ te geven is het van tijd tot tijd noodzakelijk om die blokkades of belemmerende overtuigingen weg te halen zodat je meer inzicht krijgt in je eigen ik. Ik zorg hiervoor en pas diverse technieken toe. Daarbij kiezen wij samen altijd voor de technieken die bij jou passen, van IEMT (Integral Eye Movement Therapy) tot NLP (neurolinguïstisch programmeren) en hypnotherapie.

Mijn wens en missie is dat jij weer zelfverzekerd de deur uitloopt, op naar een voor jou beter leven met meer rust en ruimte. Om jou hierbij te helpen heb ik diverse opleidingen gevolgd: NLP Business practioner, Master Hypnose, IEMT, Time Line therapy, Excellent Coachen en Stress en Burnout counselor.

Mijn ervaring

Naast dat ik mijn passie volg en hieruit mijn coaching praktijk in Almere ben gestart, heb ik sinds 1998 samen met mijn (zaken)partner een eigen ICT-bedrijf. In ons bedrijf vind ik het belangrijk dat het personeel zich prettig voelt. Ik wil weten hoe het met hen gaat, op het werk en privé, en wil weten of er nog iets is dat ik als werkgever kan doen om bij te dragen aan hun geluk. Persoonlijk contact met hen heeft voor mij dan ook prioriteit en ik besteed hier elke dag bewust veel aandacht aan. Dit resulteert in het feit dat ons ziekteverzuim bijzonder laag is, mede door de coachingsgesprekken die ik regelmatig voer met de medewerkers.

Astrid

Kennismakingsgesprek

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Maak een GRATIS 30 minuten afspraak met mij!