Coaching voor bedrijven

Astrid

Coaching voor bedrijven

Als allround stress en burnout coach met ruime ervaring als ondernemer en leidinggevende in het bedrijfsleven, verzorg ik ook coaching voor bedrijven. Mijn coaching voor bedrijven is niet alleen een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat alle werknemers gelukkig zijn, eventuele problemen tijdig worden gesignaleerd en aangepakt en iedereen maximaal zal presteren; het draagt ook bij aan een verlaging van het ziekteverzuim.

Hoe mijn bedrijfscoaching de sfeer verbetert

Optimale communicatie is essentieel voor een goede sfeer en goede prestaties. Daarom is het cruciaal dat alle medewerkers zich prettig voelen op kantoor of op de werkvloer. Problemen op het werk, maar ook problemen in de privésfeer kunnen ervoor zorgen dat er irritaties ontstaan of mensen niet lekker in hun vel zitten.

Als bedrijfscoach en ervaren ondernemer en leidinggevende (ik run sinds 1998 een ICT-bedrijf samen met mijn partner) kan ik elk bedrijf helpen om de sfeer te verbeteren en het hele bedrijf een boost te geven.

Door één op één aandacht voor iedereen komen de knelpunten in het bedrijf bovendrijven. Misschien kampen medewerkers met individuele problemen, maar misschien ervaren zij ook wel allemaal dezelfde druk, problemen of irritaties die ervoor zorgen dat zij zich niet gelukkig voelen en niet optimaal presteren. Door te luisteren en te analyseren leer ik ieder teamlid hoe hij of zij in zijn of haar kracht komt te staan. Wanneer mensen zich lekkerder en zelfverzekerder voelen, zal het hele bedrijf hiervan profiteren. Natuurlijk kijken wij ook samen naar het gehele teamproces. Met behulp van mijn training wordt elk bedrijf fijner, socialer, hechter en effectiever.

Ziekteverzuim terugdringen door coaching

Werkgerelateerde stress is de nummer een reden voor een burn-out. Een hoge werkdruk en onvrede over het werk kunnen zorgen voor een hoog en langdurig ziekteverzuim. Ik breng de problemen in kaart, maak ze bespreekbaar en help bij het vinden van oplossingen zodat werknemers minder druk ervaren, zich gehoord voelen en gelukkig worden en blijven op hun werk. Gelukkige medewerkers kennen minder ziekteverzuim.

Neem contact op voor een kennismaking

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking en om te ontdekken wat ik ook voor uw organisatie kan betekenen met een op maat gemaakt bedrijfscoaching traject.