Astrid

Een vertrouwenspersoon die écht naar je luistert

Wanneer je tegen bepaalde problemen aanloopt, is het niet altijd even eenvoudig om hierover te praten. Daarin ben je zeker niet de enige. Veel vrouwen vinden het lastig om hun problemen te vertellen aan hun partner of vriendinnen. Zou je het niet fijn vinden om eens te praten met een vertrouwenspersoon? Iemand bij wie je alles kunt uiten, zonder dat er over je geoordeeld wordt? Dat is precies waar je bij mij als vrouwencoach voor terecht kunt. Heb jij behoefte aan een vertrouwenspersoon met wie je jouw problemen en uitdagingen aan kunt pakken? Of heb je simpelweg behoefte aan iemand die nu écht eens naar je luistert? Lees verder een neem contact met mij op. Ik sta voor je klaar.

Gehoord worden door een vertrouwenspersoon

Ken je dat: dat je eindelijk die stap neemt en over je echte gevoelens praat, maar dat je het gevoel hebt dat mensen gewoon niet luisteren? Ik ken dat zeker. Het is mij ook overkomen en ik help heel veel vrouwen die dit probleem ook hebben. Gehoord worden, écht gehoord worden, is zo ontzettend belangrijk. Daar begint het allemaal mee.

Ik kan jouw vertrouwenspersoon zijn. Iemand die je echt ziet en hoort zonder te oordelen. Want waar je ook mee rondloopt: het is belangrijk om eerst je hele verhaal te kunnen doen. Ongestoord en in een veilige omgeving.

Praten zonder schaamte

Wat houdt je tegen om je diepste gevoelens te uiten? Misschien dus het feit dat je het gevoel hebt niet gehoord te worden. Maar misschien is het wel schaamte. Praten over je problemen kan spannend zijn, maar weet dat je bij mij kunt praten zonder schaamte. 

Eén van de redenen waarom ik jouw vertrouwenspersoon ben, is dat ik het allemaal al eens heb gezien en gehoord. Jouw problemen zijn niet verrassend of schokkend voor mij. Ik geef je de ruimte om vrijuit te praten en te zijn wie je bent.

Erkenning van je gevoelens

Ik durf te wedden dat je wel eens hebt ervaren dat je gevoelens niet werden erkend. Mensen oordelen altijd vanuit hun eigen perspectief. Sowieso oordelen mensen (te) snel. Maar waarom? Waarom zou een ander een waarde-oordeel mogen vellen over jouw gevoelens? Mijn kijk hierop is duidelijk: wanneer je gevoelens ervaart, zijn deze echt. Je hebt ze toch niet voor niets? Daarom vind ik erkenning van je gevoelens zo belangrijk. Alleen wanneer je gevoelens erkend worden, zul je vrijuit durven te praten.

Samen naar resultaat

Ik ben niet alleen jouw vertrouwenspersoon, maar ook je coach met wie je samen aan resultaten werkt. Doe eerst je verhaal: vertel waar je tegenaan loopt. Ik zal luisteren. Daarna help ik je met oplossingen. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat jij jouw obstakels overwint? Middels persoonlijke coaching sessies zul je vooruitgang boeken. Dat beloof ik je. Neem gewoon eens contact met mij op om vrijblijvend kennis te maken.