Stress en burn-out coach

Astrid

Iedereen ervaart wel eens stress. Dit is normaal. Sterker nog: je hebt stress nodig om prestaties te leveren op momenten dat deze ertoe doen. Maar ervaar jij elke dag stress? Is jouw stress structureel en beïnvloedt het jouw prestaties, fysieke en mentale gesteldheid en geluk? Dan kan ik jou als stress en burn-out coach helpen. Dit is namelijk niet normaal. Samen gaan we werken aan een oplossing zodat jij weer gelukkig kunt worden, je geestelijk en lichamelijk weer goed voelt en je weer voldoening zult halen uit je dagelijkse werkzaamheden en leven.

Heb je te veel last van stress? Dan herken je dit

Stress kan ontzettend veel verschillende oorzaken hebben en bij iedereen op een andere manier tot uiting komen. Toch zijn er duidelijke gevoelens, klachten en problemen die vrijwel alle mensen met te veel stress ervaren. Herken jij jezelf in een of meerdere van de onderstaande punten?

Je hebt altijd een gejaagd gevoel
Je bent snel geïrriteerd
Je hebt het gevoel dat je nooit klaar bent
Je vindt je eigen prestaties nooit goed genoeg
Je bent altijd moe
Je ervaart spanning of pijn in je lichaam
Je slaapt slecht
Je kunt je niet ontspannen
Je bent altijd op zoek naar erkenning

Ik zou nog veel langer door kunnen gaan, maar waarschijnlijk voel jij op dit moment al: ja, dit ben ik. De bovenstaande punten zijn duidelijke signalen dat je te maken hebt met te veel structurele stress. Het is niet voor niets dat dit zo herkenbaar is. We leven in een ontzettend snelle maatschappij en moeten van alles van onszelf. Een druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten, presteren op je werk en dan ook nog tijd voor jezelf en je hobby’s. Klinkt dat als (te) veel? Dat is wel waar ook jij mee te maken hebt. Als stress en burn-out counselor help ik je inzicht te krijgen in je eigen situaties, problemen en uitdagingen, maar ook je eigen gedrag en gevoelens. Samen komen we tot de kern van het probleem en ik geef je handvatten om de weg naar boven te vinden en vast te houden.

Hoe ik als stress en burn-out coach kan helpen met het omgaan met en verhelpen van stress

Iedereen is anders, dus de manier waarop wij gaan zorgen dat jouw stress afneemt, is helemaal afhankelijk van wie jij bent als persoon en van wat jouw situatie is. Daarom hecht ik als jouw persoonlijke stress en burn-out coach veel waarde aan een goede kennismaking. Ik vind het belangrijk om je goed te leren kennen, want onze sessies zullen intiem en intensief zijn.

Als moeder, echtgenote en ervaren leidinggevende weet ik wat je ervaart. Ik weet hoe het is om gebukt te gaan onder stress en om te proberen om alle ballen in de lucht te houden: ik heb het namelijk zelf ook ervaren. Daarom ben ik voor jou niet alleen een professionele stress en burn-out coach, maar ook een betrokken, open en persoonlijke sparringpartner en vertrouwenspersoon met wie je over je problemen kunt praten. In mijn methodes pas ik diverse technieken toe. Van de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie stress en burn-out counselor tot technieken die ik heb geleerd als gediplomeerd NLP-practitioner (neuro linguïstisch programmeren) en hypnotherapie.

Ik help je herstellen van een burn-out

Wanneer structurele stress te lang aanhoudt, ligt het risico van een burn-out op de loer. Je hebt de signalen misschien wel herkend, maar bent maar doorgegaan en doorgegaan. En op een dag stortte je in. Je voelt je totaal leeg, hebt nergens meer energie voor en worstelt met een somber gevoel. Duizenden mensen krijgen jaarlijks te maken met een burn-out.

Ben je bang dat je een burn-out hebt en zoek je professionele hulp? Samen kunnen wij jouw burn-out verslaan. Met een burn-out kun je niet meer genieten van het leven, terwijl het leven zoveel te bieden heeft. Samen zetten wij de weg naar herstel, gezondheid en geluk in.

Neem contact met mij op voor een persoonlijke intake

Ik sta voor je klaar om jou te helpen met het aanpakken van je stress en het verslaan van je burn-out. Neem contact met mij op voor een persoonlijk intakegesprek, in mijn praktijk of via videochat.