Stress coach

Astrid

Stress coach

Ontzettend veel vrouwen hebben last van te veel structurele stress. Als stress coach kan ik je hulp bieden. Hoe komt het toch dat stress zo’n “ding” is en dat veel vrouwen behoefte hebben aan hulp bij stress? Sta eens even stil bij wat het leven allemaal wel niet op je afvuurt en waar je dagelijks rekening mee dient te houden. Je werk, het huishouden, vriendinnen, het gezin, hobby’s…. je wilt alles zo goed mogelijk doen en legt jezelf daarbij misschien wel (te) veel druk op.

Eén van de grootste misvattingen van stress, is dat je alleen stress kunt krijgen van negativiteit. Niets is minder waar. Als stress coach heb ik al talloze vrouwen behandeld die alles voor elkaar hebben. Een goede baan, rijk sociaal leven, gelukkige relatie…. en toch die stress. Ervaar jij dit ook? Voel je dan niet schuldig. Je bent zeker niet de enige. Kom in actie en maak eens een vrijblijvende afspraak met mij. Ik kan je hulp bij stress bieden.

Wat doe ik als stress coach voor jou?

Wat ik als stress coach voor jou kan betekenen, is helemaal afhankelijk van de klachten die je ervaart en wie je bent als persoon. Want stress is voor iedereen verschillend. Daarom bied ik je hulp bij stress met volledig op maat gemaakte sessies. Er is geen kant en klaar recept om van je stress af te komen. Als dat er namelijk wel was, dan had je er waarschijnlijk al lang geen last meer van. “Ontspan en neem rust”, “ga leuke dingen doen”, “vermijd stressvolle situaties”: je hebt vast wel dergelijke goedbedoelde adviezen gehad. Maar heeft dat gewerkt?

Om je effectief van je stress af te helpen, is het eerst natuurlijk zaak om vast te stellen waar deze vandaan komt. Misschien weet je dat al, of misschien heb je juist helemaal geen idee. Samen komen wij tot de kern. Dit doe ik door de juiste vragen te stellen, maar vooral ook door veel naar jou te luisteren. Ik bied je een plek waar jij je verhaal kwijt kunt en al je gevoelens en problemen kunt benoemen. 

Naast hulp bij stress ben ik gespecialiseerd in intuïtief coachen. Ik luister niet alleen naar wat je zegt, maar ook naar hoe dit zegt en ik hoor juist ook de dingen die je niet zegt. Ik oordeel niet, maar hoor en zie je echt. Zo komen we tot de kern. Wat het ook is dat jouw stress veroorzaakt: samen achterhalen we het en lossen we het op. Voor de ene vrouw schuilt het in structureel te hoge eisen stellen, voor de ander in sluimerende onvrede met haar leven en voor weer een ander blijkt een trauma uit het verleden nog steeds door te werken. 

Maak vrijblijvend kennis met mij

Om je goed te helpen bij stress, is het natuurlijk belangrijk dat we een klik hebben. Maak daarom een afspraak. Ik leer je graag kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij het hebben over waar je tegenaan loopt. Dan kan ik je direct meer vertellen over hoe ik je kan helpen. Vul direct het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Het leven is veel te mooi om je te laten beperken door stress. Samen zorgen wij ervoor dat je vitaal en gelukkig door het leven kunt gaan.

Gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is geheel gratis!