Vrouw met stress vraagt zich af: Is een stress coach het geld waard?

Is een stress coach het geld waard?

Is een stress coach het geld waard?

Is een stress coach het geld waard? Natuurlijk. Ten minste: als je gebruik maakt van de diensten van de juiste stress coach. Daarom leer ik je graag kennen. Maar daarover later meer. Je hebt stress en daar wil je vanaf. Met jou ontzettend veel anderen. Stress is de voornaamste oorzaak van heel veel problemen. Het is bijna niet bij te houden hoeveel mensen thuis zitten door stress, of hierdoor diep ongelukkig worden. Het probleem met stress is dat je er vaak gewoon niet vanaf komt. Je probeert het wel, maar het lukt gewoon niet. Dat alleen geeft eigenlijk al het antwoord op de vraag “is een stress coach het geld waard?” Als stress coach kan ik je helpen om nu eindelijk wél van je stress af te komen. Niet voor even, maar blijvend. Door je problemen aan te pakken en je kijk hierop te veranderen.

Inzicht in wat je stress veroorzaakt

Ik durf te wedden dat als ik je vraag “wat veroorzaakt jouw stress?” er een enorme waterval aan woorden op gang komt. Misschien is het maar één duidelijk ding. Maar de kans is veel groter dat het een combinatie van factoren is. Want overal voel je druk. Je wilt uitblinken op je werk, genieten van je sociale leven en voldoende tijd besteden aan je vriendinnen, genoeg tijd hebben voor je hobby’s, een leuke partner zijn, de beste moeder zijn voor je kinderen, genoeg boodschappen in huis hebben….. Ja, hallo!? Vind je het gek dat je het niet meer trekt.

Met mijn hulp krijg je inzicht in wat je stress veroorzaakt. Dan denk je nu misschien: maar dat heb je zojuist toch al uitgelegd? Het gaat nog wat dieper dan dat. De belangrijkste vraag begint telkens met “waarom?” Waarom leg jij jezelf zoveel druk op? Waarom heb je nooit rust in je hoofd? Waarom vind je dat het nooit goed genoeg is? Waarom wil je andere mensen zo pleasen? Etcetera, etcetera.

Begrijpen en accepteren dat je te veel stress hebt

Ik help je inzien wat je stress veroorzaakt en accepteren dat je gewoon te veel op je bord hebt. Daarbij krijg je natuurlijk alle ruimte om vrij en in alle veiligheid te praten. Ik weet hoe frustrerend het is. Je bent waarschijnlijk niet alleen gestresst, maar ook emotioneel uitgeput, futloos en unhappy. Ik ga je echt niet direct vertellen wat je allemaal wel en niet moet doen. Dat kan zorgen voor alleen nog maar meer stress. We gaan stap voor stap toewerken naar verbetering.

Want uiteindelijk geldt in heel veel gevallen dat je dat lat veel te hoog legt voor jezelf. Je eist dingen van jezelf die vrijwel onmogelijk zijn en probeert alle ballen tegelijk in de lucht te houden. En dan zijn er nog de externe factoren zoals social media die je constant het idee geven dat iedereen om je heen een perfect leven leidt en dat van jou nooit genoeg is. Hoe lekker zou het zijn om nu ein-de-lijk eens van dat gevoel af te komen? Laten we er samen voor gaan.

Een verandering in hoe je denkt en handelt

Is een stress coach het geld waard? Die vraag kun je uiteindelijk alleen met ja beantwoorden als de coach je ook echt heeft kunnen helpen en de sessies resultaat hebben gehad. Een leven zonder stress bestaat niet. Dat hoeft ook helemaal niet, want stress heb je soms gewoon ook nodig om tot bepaalde acties en prestaties te komen. 

Wanneer wij samen aan de slag gaan, beloof ik je dat je blijvend van dat constante gejaagde gevoel afkomt. Die mentale onrust en spanning in je lijf die je aldoor voelt: daar help ik je vanaf. Je zult leren om anders naar dingen te kijken. Beter je grenzen aan te geven en duidelijke beslissingen te maken waardoor je niet nogmaals in dezelfde valkuilen stapt. 

Is een stress coach het geld waard? Ervaar het zelf

Jij wil toch ook van je stress af? Zet die stap. Neem vrijblijvend contact met mij op. Laten we kennismaken en bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Je zult zien dat dit het geld en de moeite waard is, want je wordt er zoveel gelukkiger en gezonder van.