Check of jij last hebt van stress!

Heb jij last van spanningshoofdpijn aan het einde van de dag? Of pijn in de schouders en rug zonder aanwijsbare lichamelijke oorzaak? Voel jij je regelmatig vermoeid, slaap je slecht of heb je last van maag en darm klachten?

Dit zou er zomaar op kunnen wijzen dat je teveel stress hebt! Ons lijf is een fantastisch instrument. Het zorgt ervoor dat we kunnen bewegen, leven en communiceren. Maar wat we nog weleens willen vergeten is dat het ook een uitstekend waarschuwingsmechanisme is. Vaak weet ons lijf al veel eerder dat er iets mis is dan wijzelf. Veel klachten die geen aanwijsbare reden hebben worden veroorzaakt door stress.

Ben jij benieuwd of jij last hebt van stress? Download de stress-checklist en kom erachter!

Na het downloaden van deze checklist:

✅ Weet je hoe het gesteld is met jouw stressniveau

✅ Herken je de signalen van stress bij jezelf

✅ Weet je welke lichamelijke, psychische en emotionele signalen het gevolg zijn van stress

✅ Herken je het verschil tussen zichtbare en niet zichtbare signalen van stress

✅ Weet je of het tijd is om in actie te komen of niet

 

Astrid

Mijn naam is Astrid Mohamedhoesein en ik ben stress en burn-out coach. Ik ben jouw persoonlijke coach op het gebied van stress & burn-out en alle andere uitdagingen en blokkades die jou verhinderen om het maximale uit het leven te halen.

Mijn coaching praktijk Icoach4u is geboren vanuit mijn passie om gehoor te kunnen geven aan mijn levensmissie: andere mensen helpen om het maximale uit henzelf te halen.

Want niet iedereen heeft zelf de kracht, de energie en de mindset. Hoe fijn is het dan als iemand je daar bij kan helpen.

Ik geloof dat achter ieder mens een levensverhaal zit. Iedereen is uniek en ieder heeft zijn eigen verhaal. Achter elk verhaal zit een emotie, achter elke emotie zitten blokkades en/of patronen. Ik wil jou bewust laten worden en inzicht laten geven in jouw blokkades en patronen!