Jezelf kwijt zijn

Astrid

Jezelf kwijt zijn

“Jezelf kwijt zijn”: wat is dat precies? Het kan voor iedereen iets anders betekenen. Wat het in elk geval betekent, is dat je totaal niet lekker in je vel zit en je leven niet leeft in overeenstemming met wie je werkelijk bent. Als je dat tenminste nog weet. Want jezelf kwijt zijn kan ook betekenen dat je helemaal niet meer weet wie je bent. Waar sta je voor? Wat is jouw doel in het leven? Wat maakt je gelukkig en geeft je energie? Als je dit niet meer weet, kun je onmogelijk een gelukkig leven leiden. Ik sta voor je klaar. Ik help je om jezelf weer terug te vinden, richting en invulling aan je leven te geven en weer gelukkig te worden.

Jezelf kwijt zijn kan je hele leven ontwrichten

Voor mensen die er geen ervaring mee hebben, klinkt het misschien vaag of zelfs overdreven: jezelf kwijt zijn. Want hoe kun je jezelf nu verliezen? Je bent toch wie je bent? Als er één ding is wat ik heb geleerd, dan is het wel dat er geen duidelijk aanwijsbare reden hoeft te zijn voor hoe jij je voelt. Wat ik daarmee wil zeggen, is: jouw problemen zijn jouw problemen, wat je ervaart is echt. Je kunt jezelf kwijt zijn. Om duizend en één redenen, om redenen die je misschien helemaal niet begrijpt of misschien zelfs zonder voor jou duidelijke reden.

Wanneer dit gebeurt, kun je in een ontzettend nare situatie terechtkomen. Je weet pas wat het betekent om jezelf kwijt te zijn wanneer het je overkomt. Het kan je hele leven ontwrichten. Wanneer je elke ochtend opstaat zonder doel in het leven en je werkzaamheden je geen voldoening geven, kun je in een vicieuze cirkel en negatieve spiraal terecht komen. Het kan zorgen voor stress en zelfs depressieve gevoelens. Het is ontzettend moeilijk om geen uitweg te zien. Je leeft je leven op een manier die je niet wilt. Maar wat wil je dan wel?

Wanneer jij jezelf kwijt bent, heeft dat weerslag op alle aspecten van je leven: je geluk, gezondheid, liefdesleven, werk, gezinsleven en sociale leven.

Hoe kan ik je helpen?

Als ervaren coach kan ik je helpen bij het vinden van jezelf. Ik bied je natuurlijk expertise, maar ook een veilige plek. Ik begrijp hoe het is om je te voelen zoals jij je voelt. Ook ik heb in het verleden geworsteld met mijn identiteit en de invulling van mijn leven. Met mij kun je zonder remmingen praten. Naast coach ben ik vooral vertrouwenspersoon. Ik luister echt naar je: ik hoor je en ik voel je. 

Samen gaan we op zoek naar de oorzaken van jouw problemen. Ik beloof je dat we die zullen vinden. Door gesprekken, oefeningen en gerichte coaching zul je uit je dal kunnen klimmen en weer richting kunnen geven aan je leven.

Jezelf terugvinden

Jezelf terugvinden: dat is waar het om draait. Wanneer jij jezelf kwijt bent, is de situatie niet uitzichtloos, ook al voelt het zo misschien wel. Er is een oplossing en wanneer je deze oplossing eenmaal gevonden hebt, zul je ervaren hoe fijn het leven kan zijn. Jezelf terugvinden betekent dat je weer in je kracht komt te staan, dat je het vermogen hebt om je leven in te richten en te leven zoals jij dat wilt, op een manier die bij jou past. Je zult weer voldoening halen uit je dagelijkse activiteiten, je plezier en geluk terugvinden en bewust richting geven aan je leven.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking

Ik sta klaar om je te helpen, maar natuurlijk is het fijn om eerst kennis te maken. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben en dat jij met een goed gevoel aan het coachingstraject begint. Neem daarom contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking krijg je alle gelegenheid om te vertellen over je problemen en je vragen aan mij te stellen.

Gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is geheel gratis!