Coach gesprek

Maak kans op een gratis coach gesprek!

  • Voel je je lusteloos, vaak moe en zit je niet lekker in je vel?
  • Word je ’s ochtends met een duf gevoel wakker en begin je de dag met tegenzin?
  • Blijft je hoofd maar ‘vol’ zitten met zaken die je moet doen en lukt het je niet om je nog goed te ontspannen?
  • Ben je erachter gekomen dat deze klachten niet ‘vanzelf’ weer verdwijnen?
  • En heb je inmiddels wel door dat dit met stress te maken kan hebben, maar weet je niet of het nodig is om (preventieve) maatregelen te nemen?
 

Durf in jezelf te investeren en jezelf het beste te gunnen

Kom je er voel je gevoel niet alleen uit? Durf in jezelf te investeren en gun jezelf het beste!  Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik help je graag. Tijdens een coach gesprek leren wij elkaar kennen en krijg je alle gelegenheid om te vertellen waar je in jouw leven tegenaan loopt. Aan de hand hiervan kan ik je uitleggen wat ik voor je kan betekenen en hoe ik mijn coaching kan toepassen om jouw problemen op te lossen. De een heeft behoefte aan een stress en burn-out coach, de ander is meer gebaat bij NLP (neuro linguistisch programmeren), hypnotherapie of een combinatie van dit alles. Alles is mogelijk: samen bepalen we de beste aanpak. Dit is een aanpak die niet alleen zorgt voor resultaat, maar waar jij je ook prettig bij voelt.
 

Coaching is mensenwerk

Coaching is mensenwerk. De sessie is open, informeel en persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat we een goede klik hebben. Daar dient dit gesprek ook voor. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten: de coach call is geheel vrijblijvend en gratis. Is er sprake van een klik en ben je ervan overtuigd dat ik je kan helpen? Dan kunnen wij jouw traject gaan vormgeven, inplannen en starten. Ik weet zeker dat onze kennismaking het begin is van een mooie reis op weg naar minder stress, meer geluk, meer zelfkennis en meer zelfvertrouwen en levensplezier.

 

Hoe maak je kans?

Iedere maand selecteer ik 2 mensen voor mijn gratis coach gesprek. Je bent voor dit gesprek welkom in mijn praktijk in Almere. Mocht je de voorkeur geven aan een online gesprek, dan is dit ook mogelijk. Door onderstaand formulier in te vullen maak je kans op het gratis coachgesprek. In het gesprek kijken we heel concreet waar je tegenaan loopt, krijg je sowieso een aantal tips van mij waar je direct mee verder kunt. De vrouwen met wie ik werk geven vrijwel allemaal na 1 gesprek al aan dat ze veel meer ruimte in hun hoofd en minder stress ervaren. Vul onderstaand formulier in en wie weet zien we elkaar snel tijdens een gesprek!


Voordat u kan verzenden moet u akkoord met onze privacy policy.

Ja ik ga akkoord