Carrière coach

Astrid

Carrière coach

Is een carrière coach iets voor jou? Natuurlijk. Als vrouw en ondernemer weet ik als geen ander hoe het kan zijn om carrière te maken. De obstakels die je dient te overwinnen, de opofferingen die er nodig zijn en dan nog het combineren van je carrière met een sociaal leven en misschien een relatie of gezin. 

Als ervaren carrière coach help ik vrouwen het maximale uit hun carrière te halen. Dat doe ik op een manier die afwijkt van die van de gemiddelde coach. Hoe? Lees vooral verder.

Mijn aanpak

Ik ben gespecialiseerd in carrière coaching van vrouwen. Die specialisatie is belangrijk. Iedereen weet dat mannen en vrouwen als dag en nacht verschillen op het gebied van werk. Natuurlijk streven ook veel vrouwen dezelfde doelen na als mannen: zij zijn ambitieus en willen het maximale uit hun capaciteiten halen. Echter: als vrouw krijg je vaak te maken met specifieke uitdagingen en ook de manier waarop vrouwen tegen hun werk en carrière aankijken is doorgaans anders dan mannen dit doen.

Mijn aanpak is dan ook gericht op jou. Natuurlijk hanteer ik als carrière coach een persoonlijke aanpak. Maar als gespecialiseerde carrière coach voor vrouwen, gaan wij nog een niveau dieper. Ik ben een echt gevoelsmens en dat komt terug in onze sessies. Want carrière maken draait niet alleen om harde cijfers. Ben je op zoek naar een keiharde zakenvrouw tegenover je, dan ben ik niet de coach voor jou. Een goede carrière gaat hand in hand met geluk. 

Ik luister naar je en maak daarbij niet alleen gebruik van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan middels opleidingen en coaching, maar gebruik ook intuïtieve coaching. Ik zorg ervoor dat ik je écht hoor en zie. 

Voor wie is een carrière coach geschikt?

Een carrière coach is geschikt voor iedereen die het gevoel heeft ondersteuning bij haar carrière te kunnen gebruiken. Dit kan natuurlijk om veel redenen zijn. Vrouwen die ik coach hebben te maken met één of meerdere onderstaande uitdagingen:

  • Niet weten wat je wilt in je carrière
  • Wel weten wat je wilt, maar er niet voor durven te gaan
  • Het gevoel dat je niet het maximale uit je mogelijkheden haalt
  • Het gevoel dat je faalt of dat je inspanningen nooit genoeg zijn
  • Vastgeroest zitten op je plek
  • Moeite om werk en privé te combineren
  • Een dreigende burn-out

Maak een vrijblijvende afspraak om elkaar te leren kennen

Zou jij graag aan de slag gaan met een carrière coach die je helpt je doelen te verwezenlijken en balans aan te brengen? Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met mij op. Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking. Dat kan in mijn praktijk, maar ook telefonisch of met videobellen.

Gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is geheel gratis!